Meghosszabbították a Vodafone digitális díj jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a jelentkezési határidőt a Vodafone digitális díjra - közölte a Vodafone Alapítvány. A 15 millió forintos összdíjazású technológiai pályázatára március 5-ig van lehetőség pályázni.
Szabó Zsuzsanna, 2019. február 14. csütörtök, 20:50
Fotó: Shutterstock

A Vodafone digitális díj célja, hogy támogassa azokat az innovátorokat, akik digitális fejlesztésükkel a társadalmi jót szolgálják, hozzáadnak a közösség mindennapjaihoz és kész megoldásaik megvalósításával elősegítik a három kiemelt célcsoport technikai integrációját és fejlődését. A díj azoknak szeretne segíteni a rendelkezésre álló 15 millió forintos összedíjazással, akik maguk is segíteni szeretnének - közölte a Vodafone Alapítvány.

A díjra cégek, nonprofit szervezetek és magánszemélyek egyaránt jelentkezhetnek. December óta lehet pályázni, és már sok értékes kész megoldás érkezett az alapítványhoz. A kuratórium döntése alapján március 5-ig meghosszabbították a jelentkezési határidőt, így még mindig jelentkezhetnek azok, akiknek kész megoldása továbbfejlesztésre vár, vagy szeretné azt megismertetni a nagyközönséggel, de tőke hiányában erre még nem került sor. A pályázati felhívás részletei a Vodafone Digitális díj weboldalon olvashatók.

HOZZÁSZÓLÁSOK