A Dow 180 pontos mínuszban jár

Veszteségben jártak az amerikai vezető indexek kelet-európai idő szerint este hét órakor.
Napi.hu, 2014. május 15. csütörtök, 19:05
Fotó: Reuters

Napközben vegyes makoradatok jelentek meg az amerikai gazdaságot illetően: a New York-i térség fedolgozóipari aktivitása sokkal jobb lett a vártnál, az infláció gyorsult, de az ipari termelés a márciusi emelkedés után visszaesett. Ezeken kívül a vállalati hírek között nem voltak nagyon drámai hírek, mindezek ellenére a főbb Wall Street-i indexek több mint egy százalékos esésben voltak. A Dow 180 pontos mínusszal 1,1 százalékkal járt az előző napi záróértéke alatt, az S&P-500 1,1 százalékkal teljesített rosszabbul, míg a Nasdaq 1,2 százalékkal gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK