A hírek szerint egy rajtaütés is volt a cégnél, de a részletek nem ismertek. Az UpBit megerősítette a hatósági intézkedés tényét és együttműködésüket ígérték. Állítják, hogy az ügyfeleik eszközei teljes biztonságban vannak.

A dél-koreai kriptotőzsde a negyedik legnagyobb a világon - emlékeztet a portál.

QP | Quality Placement

A kriptovaluták az elmúlt időszakba egyre inkább célkeresztbe kerültek. A tőzsdeguru Warren Buffet például hazardírozásnak nevezte a velük való kereskedést.

A fotó forrása: Pixabay.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!