A kezdeti nagyobb pluszokat leadva a Dow Jones ipari átlagmutatója, az S&P 500, valamint a Nasdaq egyaránt emelkedés és gyengülés határán táncolt a kereskedés első fél órája után. A Dow 12 447, az S&P 500 index 1306, a Nasdaq pedig 2812 pont körül állt.

Fontosabb, a kereskedést érdemben befolyásoló amerikai makrogazdasági indikátor megjelenése pénteken nem várható, így a befektetők hangulatát továbbra is az euróövezettel és Görögországgal kapcsolatos hírek alakítják. A nap eseménye minden bizonnyal az lesz, hogy pénteken - magyar idő szerint körülbelül 17 órától indul a Facebook-papírok kereskedése a Nasdaqon.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!