London és Párizs vörösben - Budapest és Frankfurt a kivétel

Vegyes indexekkel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon
Dzindzisz Sztefan, 2018. augusztus 21. kedd, 09:36
Fotó: Shutterstock

A páneurópai FTSE Eurofirst 300 index 0,04 százalék csökkenéssel, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,02 százalékos emelkedéssel kezdte a keddi kereskedést.

A frankfurti DAX index 0,01 százalékkal emelkedett, a londoni FTSE-100 index 0,19 százalékkal csökkent, a párizsi CAC-40 index pedig 0,01 százalékos mínuszban állt a kereskedés kezdetén.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX a legutóbbi, pénteki záró értékéhez képest változatlanul, 36 436,96 ponton nyitott kedden.

Madridban 0,19 százalék emelkedéssel, Milánóban pedig változatlan árfolyamindex mellett indult kedden a tőzsdei kereskedés - írja az MTI.

Forrás: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK