Kedvező befektetések Magyarország egyik legolcsóbb brókerével

Tőzsde és befektetés. Ez, és sok más elérhető Magyarország egyik legolcsóbb brókerénél, a DEGIRO-nál. A cég mindenkinek lehetőséget ad a befektetésre, legyen szó kezdő, tapasztalt vagy akár kiskorú befektetőről. Ezt a cég azért tudja megtenni, mert elképesztően alacsony díjakkal dolgozik és a nagy termékválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a neki megfelelő részvényt vagy más értékpapírt.
Napi.hu, 2018. július 23. hétfő, 08:00
Fotó: Napi.hu

Mi is valójában a DEGIRO és mit kínál?

A DEGIRO az egyik leggyorsabban növekvő online brókercég Európában. A tavalyi évhez képest, több mint 65 százalékkal növekedett a számlanyitások és több mint 30 százalékkal a végrehajtott tranzakciók száma a platformon.

Több dologgal is magyarázható ez a gyors növekedés.

1. Talán a legfontosabb szerepet az a felismerés játssza a cég sikerében, hogy az emberek szeretnének befektetni, de a brókerek által felszámolt magas díjak miatt ez nem lehetséges az átlagember számára. Ennek megfelelően a cég egy olyan egyszerű és kedvező díjstruktúrát alakított ki, ami lehetőséget ad a nagyközönség számára is befektetni.

Ez a táblázat betekintést nyújt abba, hogyan kívánja magát a DEGIRO megkülönböztetni a többi brókertől.

*Megjegyzés Az összehasonlítási táblázat összeállítása során nem vettük figyelembe a lehetséges kedvezményeket. Az egyes brókerek kedvezményeket adhatnak a befektetőknek, ha azok elvégeznek egy adott számú tranzakciót. A kedvezmények pontos mértéke az egyes brókerek honlapján található. Emellett néhány brókernél másfajta profilt is választhat, így a költségek eltérhetnek a fent feltüntetett összegektől

**A Táblázat a 2018.04.04-es kondíciós listákat vette figyelembe. A különböző lehetséges adók nem kerültek felszámolásra a táblázat készítésekor Használt valutaárfolyamok: 312 HUF/EUR, 253 USD/HUF, 356 GBP/HUF, 30 SEK/HUF

 

2. A cég által kínált alacsony díjszabás viszont nem minden. Fontos az elérhető piacok és kereskedhető termékek száma is. A DEGIRO ügyfelei nem csak a Budapesti Értéktőzsdéhez férhetnek hozzá, de a cégen keresztül a legtöbb európai, amerikai és kanadai tőzsde is elérhető. Hongkong és Japán sem kivétel.

Az értékpapírok széleskörű választéka elérhető. Több különböző kategória megtalálható a platformon, kezdve a hagyományos részvényektől egészen az opciós vagy határidős ügyletekig. A DEGIRO-n keresztül még ETF is kereskedhető, néhány még ingyenesen is. A termékek száma pedig csak egyre nő, hiszen az ügyfelek folyamatosan kérvényezhetik új értékpapírok hozzáadását a platformhoz.

3. Végül, de nem utolsósorban, a DEGIRO által kínált rendszer intuitív. Csak rákeresünk a termékre és leadjuk a megbízást. Nem több mint 3-4 kattintás. Összeállíthatunk egy listát a kedvenc termékeinkről, kihasználhatjuk az interaktív grafikonokat és a napi tőzsdei nyerteseket és veszteseket mutató táblázatot, hogy a legmegfelelőbb termékekbe fektethessünk be.

A cég szolgáltatásai és eddigi eredményei alapján nem csoda, hogy több mint 35 brókereknek járó díjat zsebelhetett be. Szóval ne habozz, kezdj neki a jövőd építésének most! Használd ki a hihetetlenül alacsony díjakat, a nagy termékválasztékot és az egyszerű platformot. Regisztrálj akár 1 forinttal, nézd meg mit kínál a DEGIRO és dönts.

A cikk megjelenését a DEGIRO támogatta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

monica_schuster, 2018.07.25 09:59

a sok kis befektetö reméli, hogy nagy hozamot tud elérni kis költségekkel...a broker mindenképpen keres az ügyleten, hiszen az elsö amit fizetni kell az a broker jutaléka... a befektetö profitja viszont már nem olyan biztos...dehát a remény az megvan a kisemberekben, egyszer milliomosnak lenni, mégha a családi ékszereket kell is eladni a nagy nyeremény tekintetében...ha valaki brokerre bizza a pénzét, bizony igen csak ülhet a net elött és éjjel -nappal figyelheti a tözsdéket és a világpiaci helyzeteket, de nem mindenki van képben, csak az olcso broker dijat nézi, közben pedig vesziti el az összegyüjtött tartalékot...szommorú, hogy egyesen még mindig hisznek ilyesfajta üzletekben, annak ellenére hogy sokan bukták el féltett kis vagyonukat, mert biztak emberekben és brokerekben...ingatlanba kell fektetni és jövedelmezöen kiadni, havi ellenörzéssel...a többi ugymond brokerüzlet csak hülyités a kisembereknek, mert sok kis befektetö is milliokat tud odaadni a "sokat igérö " várományos profit érdekében...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Czirok_a_gasztroblogger, 2018.07.23 12:50

"nem csak a Budapesti Értéktőzsdéhez férhetnek hozzá, de a cégen keresztül a legtöbb európai, amerikai és kanadai tőzsde is elérhető. Hongkong és Japán sem kivétel."

Ezt minden más online bróker is tudja. Csináljatok hozzáférést a moszkvai tőzsdéhez, és máris nyitok számlát.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html