Vett egy kanyart reggel az euróárfolyam

A péntekihez képest erősebb szinteken indította a hetet a forint.
Szabó Zsuzsanna, 2019. december 16. hétfő, 09:49
Fotó: Getty Images

Az euróval szemben kora reggel gyengülésnek indult a magyar fizetőeszköz, de hamar visszafordult a kurzus és délelőtt fél 10 körül már a péntekinél erősebb szinteken mozgott a forint. Ez 329,54 forintos euróárfolyamot jelentett.

A dollárral és a svájci frankkal szemben is erősödött a magyar pénz. A dollárért hétfő délelőtt 295,94 forintot kellett adni a bankközi devizapiacon.

A svájci frank 300,85 forintot ért.

Eközben a dollár gyengült az euróval szemben, a közös európai pénzért 1,1134 dollárt adtak a bankközi devizapiacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2019.12.16 16:14

Jelena Oblocskaja kiégetett ügynök jelentette, hogy azért nincs ajrónk, mert a qrmány már dolgozik egy új unió, egy Türk Unió (TU) kidolgozásán amelynek új közös valutája lesz, a kipcsakocska.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html