Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Tovább esett a forint kedd délután. Az euróval szembeni 360-as szint is elesett.

A magyar fizetőeszköz gyengülése feltartózhatatlannak tűnik. Az Erste Befektetési Zrt. szakértői már hétfőn arról írtak, hogy tovább eshet a forint a héten.

A korábbi mélypont március 19-én volt, akkor is nagyon közel járt az euró/forint kurzus a 360-hoz, de csak március utolsó napján lépte át a lélektani küszöböt.

Kora délután egy euróért 360,342 forintot is fizettek a nemzetközi devizapiacokon. Később tovább gyengült a forint, délután 5 óra előtt már 361 forint fölött volt az árfolyam.

Estére még tovább gyengült a forint. Az euró ára 361,5 forint fölé ment. Az új mélypont 361,766 forintos keresztárfolyamnál volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!