Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Elemzők várakozása szerint a londoni, a frankfurti és a párizsi tőzsdemutatók 0,5 százalék körüli emelkedéssel kezdhetik a napot, miután kedden két százalékot meghaladó pluszban zártak a tengerentúli börzék, és a befektetői derűlátás folytatódott a hajnali ázsiai kereskedésben.

A szerda délelőtti trendet alakíthatja az euróövezeti fogyasztói árak szeptemberi végleges, és az euróövezeti építőipari termelés augusztusi adata - írja az MTI.

Szerda délután közlik azt is, hogy miként alakultak a megkezdett lakóingatlan-építések és mennyi volt a kiadott építési engedélyek száma az Egyesült Államokban. Este pedig az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed ismerteti legutóbbi, szeptemberi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvét.

Kedden a londoni börze FTSE100 indexe 0,43 százalékkal, a frankfurti DAX30 1,40 százalékkal, a párizsi CAC40 mutató pedig 1,53 százalékkal erősödött.

Szerda reggel fél nyolc körül az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 5 cent (0,06 százalék) csökkenéssel, 81,36 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!