A páneurópai FTSE EuroFirst 300 index 0,1 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,35 százalék emelkedéssel kezdte a keddi kereskedést - írja az MTI.

Londonban 0,24 százalék erősödéssel nyitott az FTSE-100 index, a frankfurti DAX index 0,54 százalékkal kezdett magasabban, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett. Madridban 0,42 százalékos, Milánóban 0,37 százalékos indexemelkedéssel indult a keddi tőzsdei kereskedés.

QP | Quality Placement

Képünk forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!