Akik nyomon követik a tőzsdék világát, azok bizonyára tudják, milyen izgalmas hónapok vannak mögöttünk, és mennyi lehetőség adódott eme rövid időszakban is. Viszont új év kezdődött, ami hasonló izgalmakat és ezáltal kiváló lehetőségeket tartogat mind a felfelé, mind a lefelé való kereskedésre. Lehet, hogy olyan folyamatok küszöbén vagyunk, amelyek sok befektetőt meglepetésként fognak érni.

Jelentkezés a díjmentes előadásra

Éppen ezért a Portfolio Trader Akadémia profi trader tőzsdei oktatójával egy díjmentes délutáni szemináriumán keretében tekintheti át a főbb hazai és külföldi részvénypiacok várható mozgását, valamint közös elemzés keretében kerülnek terítékre a legfontosabb devizapárok és árutőzsdei termékek, ahol a grafikonok segítségével vételi és eladási zónákat azonosít az előadó.

Tematika:

  • Vezető tőzsdeindexek áttekintése
  • Deviza és részvény kereskedési ötletek
  • Vételi és eladási pontok azonosítása

Jelentkezés a díjmentes előadásra

Időpont: 2017. január 17. 17:30

Helyszín: Portfolio Trader Akadémia, 1033 Polgár u. 8-10. Flórián Udvar irodaház, D épület 201.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!