Jó erőben várja a forint a hétvégét. Már reggel is erősödött a magyar fizetőeszköz, délután pedig 352,343 forintig csökkent az euró ára a devizapiacokon.

A szakértők szerint az S&P hitelminősítő Magyarországról kiadott véleménye is hozzájárulhatott ahhoz, hogy a forint a keddi gyengülés után szerdán és csütörtökön már erősödött.

A tőzsdén vegyes a hangulat. Az OTP a nap egyik nyerteseként csaknem 3,5 százalékos pluszban áll, a Mol árfolyama is emelkedett, a Richter azonban mínuszban áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!