Ismét szabadesésben a forint

Hétfőn nyitás után megállíthatatlanul gyengülni kezdett a forint.
Herman Bernadett, 2020. március 23. hétfő, 08:28
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A hét végére 350 euró/forint körül stabilizálódott a keresztárfolyam, miután pénteken durván erősödni kezdett a magyar fizetőeszköz.

A múlt héten hétfőtől csütörtökig zsinórban négy napon át minden nap megdőlt a korábbi történelmi mélypont, csütörtökön hajszál híján 360 forintig emelkedett az euró ára.

Ezen a héten viszont ismét látványosan gyengül. Nyitás után néhány perccel 355 forint fölé ugrott az euró ára.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kanri, 2020.03.23 10:26

Semmi gond. 11-kor beszélni fog a vajda a nemzeti operatív bohóctörzs tájékoztatóján. Szóval lesz ez még 360 is:)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html