Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A magyar deviza az euróval szemben 311 és 311,67 forintos sávban mozgott hétfőn, este háromnegyed hét körül 311,05 forintot kértek egy euróért a bankközi devizapiacon.

A dollárral szemben hétfő este az euróhoz hasonló mértékű erősödés volt megfigyelhető, a zöldhasúért 250,75 forintot kellett adni ekkor.

A svájci frankkal szemben 269,58 és 270,69 forint között mozgott a magyar deviza, az alpesi deviza jegyzése este 269,76 forintnál járt.

Az euró/dollár kurzusa estére visszatért a pénteki szintek közelébe, 1,2405 dollárnál mozgott az euróárfolyam. (Nem volt jó napja Budapestnek)

Képünk forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!