Pozitív nyitás az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel indult a kereskedés szerdán a főbb európai értékpapírpiacokon - írja az MTI.
Szabó Dániel, 2018. november 28. szerda, 09:30
Fotó: Napi.hu

A páneurópai FTSE EuroFirst 300 index 0,39 százalék, az euróövezet EuroStoxx50 index 0,33 százalék emelkedéssel kezdte a szerdai kereskedést.

A londoni FTSE-100 index 0,35 százalékkal erősödött nyitáskor, a frankfurti DAX index 0,34 százalékkal, a párizsi CAC-40 index 0,32 százalékkal emelkedett. Madridban 0,35 százalék, Milánóban 0,12 százalék indexemelkedéssel nyitott szerdán a tőzsde.

Budapesten is emelkedést várnak az elemzők.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK