Csökkenéssel nyitott New York

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés kedden az amerikai értékpapírpiacokon a hétfői vegyes zárás után - írja az MTI.
Szász Péter, 2018. július 17. kedd, 16:01
Fotó: Shutterstock

A Wall Streeten a DJIA-30 index 0,14 százalék csökkenéssel nyitott, az S&P-500 index 0,24 százalékkal gyengült, a Nasdaq Composite index pedig 0,56 százalékkal kezdte alacsonyabban a kereskedést a hétfői záróértékéhez képest.

A kezdeti gyengülés oka a befektetők bizonytalansága volt azelőtt, hogy a szenátusban meghallgatják Jerome Powellt, az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed elnökét.

Tőzsdenyitáskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 8 cent, 0,11 százalék csökkenéssel, 71,76 dolláron állt.

A kép forrása: Shutterstock.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK