A tőzsdemutatót leginkább a Matáv húzta le, a távközlési papír árfolyama - az erős eladói nyomásnak betudhatóan - 4,05 százalékkal 923 forintra zuhant. A Mol részvények többször is forogtak a tegnapi záróár feletti árfolyamon, ám a 4 140 forintos érték 0,36 százalékkal gyengébb a keddinél. Az OTP is megúszta kisebb mértékű veszteséggel (-0,47 %; 14 800), a vezető gyógyszercégek részvényei azonban nem voltak ilyen szerencsések: a Richter 1,71 százalékkal 15 500-ra, az Egis 3,09 százalékkal 8 150-re esett. Szárnyalt a Pannonflax, annak hírére, hogy a hozzá tartozó Betonútépítőnek sikerült csődegyezséget kötnie, a részvények árfolyama 14,18 százalékkal 765 forintra ugrott fel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!