Kommentek

tulajdonos: Arnika, létrehozva: 2020. február 24., hétfő 19:14
 

Mekelekke, 2020. február 24., hétfő 23:27

Amíg nincs olyan hazai szolgáltatás, amelynél internetes fizetés esetén nem kell megadnom a bankkártyám adatai, addig ne mondd már, hogy a Paypal a megbízhatatlan és nem a töketlen magyar bankrendszer, amely veszélyes műveletekre kényszeríti a felhasználóit!
Amíg nincs olyan hazai szolgáltatás, ahol virtuális (akár egyszer használatos) bankkártyákat hozhatok létre és szünethetek meg bármikor egyetlen kattintással, addig ne mondd már, hogy a Revolut a megbízhatatlan és nem a töketlen magyar bankrendszer, amely veszélyes műveletekre kényszeríti a felhasználóit!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

Arnika, 2020. február 24., hétfő 19:14

A maygar bankok átveréseivel is kéne foglalkozni. Egy virtuáis kártya szám plasztik lapon az miért ugyanannyi mint egy igazi kártya? Az 5 percen belüli ember beszéd hol van? Miért kötelei a C betűs bank mobil internet előfizetésre az ügyfeleket?
Ezt meg a tudjuk, mert le van írva mindegyiknél: "Az fintech cégek ügyfélszámláin lévő pénzekre nem terjed ki az Országos Betétbiztosítási Alap (vagy bármilyen egyéb magyarországi garanciaalap) védelme."
Nem betétnek használjuk hanem fizetésre a nem átlátható deviza árfolyam árazású magyar bankok helyet az említett cégeket? Mikor vizsgálta az MNB valójában az árazási dolgokat, mert a nyilvánosságra került nyereség adatok azt mutatják, hogy az ügyfeleket nagyon megterehelik díjakkal.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html