Eladó Jennifer Aniston és Brad Pitt egykori villája

A Beverly Hills-i ingatlan utoljára 2006-ban volt piacon, mikor az egykori sztárpár hirdette a válásuk idején, most újra eladó, és 56 millió dollárt kérnek érte - írta az Ingatlantájoló.hu.
Domokos Erika, 2019. április 19. péntek, 07:09
Fotó: Napi.hu - curbed.com

Az ötezer négyzetméteres telken álló, mesés ház az 1930-as években épült a színész házaspár Frederic March és Florence Eldridge számára. Az épületet Wallace Neff tervezte, aki Dél-Kalifornia építészetének aranykorában az egyik legnevesebb építésznek számított - olvasható a cikkben, amelyben több képet is megnézhet a házról.

Aniston és Pitt egy évvel házasságkötésük után, 2001-ben vásárolta az ingatlant és az öt évből, amíg a tulajdonukban állt, több mint három év felújítással telt el. A felújítás során az ingatlan olyan extrákkal gazdagodott, mint a fűtött márványpadló a konyhában, vagy a 200 éves francia kastélyból hozatott fapadló, ami a bárban kapott helyet.

A jelenlegi tulajdonosa - egy hedge fund menedzser, Jonathan Brooks - sem fukarkodott az újdonságokkal, hiszen az elmúlt 13 évben az ingatlan egy teniszpályával és egy vendég lofttal is gazdagodott.

A ház rendelkezik egy nyolcszögletű toronnyal, egy hatalmas étkezővel és konyhával, egy bárral, amelyben még az eredeti kandalló található, a nappali egyenesen a medencére nyílik - írta az Ingatlantájoló.hu.

HOZZÁSZÓLÁSOK