Ezt keresik az ingatlanpiacon

A kétszobás, társasházi lakások iránt a legnagyobb a kereslet, és a fővárosban átlagosan egy-két hónap alatt talál gazdára egy eladó ingatlan, de szerencsés esetben ez az idő akár két hétre csökkenhet - írja szombati számában a Magyar Hírlap.
Szabó Dániel, 2018. március 17. szombat, 08:37
Fotó: Shutterstock

Tapasztalatok szerint ha az ingatlant sikerül jól beárazni, a rákövetkező héten kirobbanó érdeklődésre lehet számítani - összegzi a lap ingatlanértékesítő szakemberek véleményét az MTI szerint.

Amennyiben az árazás nem elrugaszkodott, könnyen megúszható az alku, és az sem elképzelhetetlen, hogy a lakás a hirdetésben szereplőnél magasabb áron kel el - mondta el Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat tulajdonosa, aki szerint a legkönnyebben eladható ingatlantípusok a társasházakban lévő lakások, legyen az panellakás vagy új építésű.

Jellemzően a kétszobás, amerikai konyhás nappalival ellátott ingatlanokat keresik a vevők. Ezek jó befektetések, könnyen értékesíthetők, mindig forgalomképesek.

A lapnak Szemler Tamás, a Duna House franchise-igazgatója többek között arról beszélt, hogy a magyar a legfejlettebb ingatlanközvetítői piac a régiós országok között.

A képünk forrása: Shutterstock.

HOZZÁSZÓLÁSOK