Több mint tizenöt éves futamidőre, összesen 49 millió eurót meghaladó értékben biztosít hitelt az MKB Bank a Futureal által fejlesztett Budapest One irodapark harmadik ütemének megvalósítására és üzemeltetésének finanszírozása.

A 25 ezer négyzetméteres irodaház első ütemét 2020 elején átadták, a 2. és 3. ütem idén májusban érte el a szerkezetkész állapotot. Az egy időben fejlesztett két projekt során 40 ezer négyzetméter iroda- és közel 3500 négyzetméter kereskedelmi és szolgáltató terület épül fel, amelyet közel 2 500 négyzetméter zöldfelület egészít ki. A két ütem helyiségeibe 2022. második felében költözhetnek be a bérlők.

Az újonnan felépülő épületrészek adnak majd otthont a Vodafone új főhadiszállásának, valamint ide költözik a BT regionális szolgáltatóközpontja is. 

A BREEAM környezettudatos épületminősítési rendszer mellett az irodapark Magyarországon az elsők között szerezte meg a nemzetközi WELL Building Platina előminősítését, amely a dolgozók egészségi állapotára és közérzetére pozitív hatást gyakorló szempontokat ismeri el az épületek tervezése során.