Luxushotel lesz a Párisi Udvarból

Luxushotellé alakítják a Ferenciek tere emblematikus, műemléki védettség alatt álló ingatlanát. A Párisi Udvar projekt teljes körű műszaki projektmenedzsment, illetve műszaki ellenőri munkálatait az Óbuda-Újlak Zrt. nyerte el a Mellow Mood Group érdekeltségébe tartozó Párizs Property Kft.-től.
Napi.hu, 2014. november 11. kedd, 09:54

Az országos műemléki védettség alatt álló, egyedülálló Zsolnay kerámiadíszítésű Párisi Udvart a tervek szerint 2017 közepén, 4-5 csillagos besorolású szállodaként, kereskedelmi, illetve vendéglátó ipari funkciókkal megújulva szeretnék átadni.

Az Óbuda-Újlak Zrt. a projekt előkészítési munkálataitól kezdve a használatbavételi engedély megszerzéséig teljes körű műszaki projektmenedzsmentet, illetve műszaki ellenőri munkálatokat végez. A tervezés, megvalósítás során a megrendelői, illetve műemléki előírásokat figyelembe véve a házra jellemző belső passzázst is a megújuló értékek között szeretnék a felek viszontlátni - olvasható a cég közleményében.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RealMan, 2014.11.11 10:53

Drogkereskedők találkozóhelye lesz, illetve a szervezett alvilág fészkeli be magát oda kirobbanthatatlanul, hála ennek a büdös bogár politikusi körnek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html