Dmitrij Medvegyev, az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese, volt orosz elnök és miniszterelnök eddig sem finomkodott, amikor háborús, és Ukrajna ellenes szólamokat ütött meg, ám ezúttal mintha még önmagához képest is jobban elragadta volna a hév.

A volt elnök ugyanis azt találta mondani saját hivatalos közösségi oldalán az orosz RBC.ru beszámolója alapján, hogy Ukrajna hamarosan eltűnik a föld színéről, mert ezen a bolygón egész egyszerűen nincs szükség az Oroszország által tavaly februárban megtámadott államra.

Dmitrij Medvegyev azt is kifejtette, hogy több millióan váltak menekültté, akik elhagyták Ukrajnát amióta Oroszország a szomszédos országban megkezdte különleges katonai hadműveletét. Az egykori orosz elnök szerint ez annak a jele, hogy Ukrajna „felesleges” már a saját polgárai számára is.

Az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese hozzátette: sőt, Ukrajna nem csupán saját állampolgárai számára nélkülözhető, hanem Európa, az Egyesült Államok, Ázsia, Afrika és Latin-Amerika számára is, azaz egyetlen kontinens sem érdekelt Ukrajna további létezésében – véli Dmitrij Medvegyev.

Senkinek a bolygón nincs szüksége egy ilyen Ukrajnára. Éppen ezért nem is fog létezni

– összegezte gondolatait Dmitrij Medvegyev.

 

A menekült ukrán nőket érintő borzalmas jelenségre derült fény

Egy frissen publikált kutatás szerint az Ukrajnából menekülni kényszerülő nők nincsenek biztonságban: egyre nagyobb arányban válhatnak szexuális erőszak és kizsákmányolás áldozatává távol a hazájuktól, viszont még itt, Európában. Bővebben>>>