Ahol lapunk is írta, nem enyhül az üzemanyagkáosz a Magyarországon, sok helyen egészen kaotikus állapotok alakultak ki, sokan pedig egyszerűen nem találnak olyan benzinkutat, amely ki tudná őket szolgálni. Őrsi Gergely II. kerületi polgármester arra kérte a városrendészetet, hogy segítsék a forgalmat azokon az útszakaszokon, ahol a tankolásra várók sora miatt komoly torlódás alakult ki. 

A Mol folyamatosan dolgozott a Dunai Finomító helyreállításán, hogy a napokban tapasztalt 50-55 százalékos kapacitásról mielőbb visszaálljanak a maximális termelésre. Ez végül sikerült is a délután folyamán. 

Bacsa György a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója a Kossuth rádió Déli krónikájában azt mondta, bár a cég a karbantartás után  újraindította a százhalombattai Dunai Finomítót, de a teljes kapacitás elérése több hetes folyamat, egyik napról a másikra nem oldódnak meg az ellátási problémák, ahhoz az importnak is helyre kellene állnia a jelenlegi pánikvásárlások és készletfelhalmozások mellett

Totalcar ma is az olvasói információk alapján igyekszik minél bővebb és frissebb tájékoztatást adni arról, hogy hol tudunk még tankolni: