Aláírásgyűjtés indul az Európai Ügyészséghez csatlakozásról

Ne hagyjuk büntetlenül! Egymillió aláírás a korrupció ellen címmel Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő megkezdte szervezők toborzását az Európai Ügyészséghez történő csatlakozást támogató aláírásgyűjtéshez.
Domokos Erika, 2018. július 23. hétfő, 14:27
Fotó: Shutterstock

Hadházy Ákos weboldalt indított, ahol szervezők, aláírásgyűjtők jelentkezését várja, akik segítenek egymillió aláírást összegyűjteni Magyarország Európai Ügyészséghez való csatlakozása érdekében.

"Fékezzük meg a korrupciót együtt! Magyarország nem csatlakozott az Európai Ügyészséghez, mert Orbán Viktor retteg a felelősségre vonástól. Rendszerét az EU-s támogatások tartják fenn, ebből fizeti ki saját embereit és némíttatja el ellenfeleit. Megvan a veszélye ugyanakkor annak, hogy ez a politika előbb-utóbb kivezeti hazánkat az Európai Unióból. Mindezt nem hagyhatjuk, ezért született meg a gondolata az Európai Ügyészséghez való csatlakozást követelő aláírásgyűjtésnek" - írta közleményében Hadházy Ákos.

Csak közös erőfeszítéssel, széles körű összefogással érhetjük el azt, hogy a hatalmi visszaéléseknek, a kormányzati szintről vezérelt korrupciós cselekményeknek végre Magyarországon is legyen következménye - áll a közleményben.

A kép forrása: Shutterstock.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kanri, 2018.07.23 15:00

Kíváncsi leszek hányan fogják aláírni... na meg arra is hogy a tetves fityeszes banda hogyan próbál majd kibújni alóla, ha netán eljutna szavazásig a dolog és érvényes is lenne. Én mindenesetre támogatom.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html