Számtalan változásra figyelmeztet a BKK

Demonstráció miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani 2019. január 19-én, szombaton délután és este több belvárosi helyszínen is Budapesten.
Dzindzisz Sztefan, 2019. január 19. szombat, 12:42
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A demonstrációk miatt kora délutáni órákban a Hősök tere-Andrássy út-József Attila utca, a Blaha Lujza tér-Rákóczi út-Károly körút, a Fővám tér-Szabadság híd-Budai alsó rakpart útvonalak környékén lehetnek útlezárások, míg a Clark Ádám teret, az Alagutat és a Lánchíd környékét kora délutántól késő estig ajánlott lesz elkerülni a korlátozások miatt - írja honlapján a közlekedési társaság.

Az útlezárások miatt a közösségi közlekedési járatok az érintett útszakaszokat elkerülik, ezért aki a belvárosba tart, annak célszerű a kötöttpályás járatokat, lehetőleg a metróvonalakat választania úti célja megközelítéséhez - adtak egy jó tanácsot.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy a pillanatnyi közlekedési helyzetről a BKK Info alkalmazásban találnak majd információkat, a közösségi közlekedést érintő aktuális változásokról pedig a BKK a Facebook-oldalán is tájékozódhatnak.

HOZZÁSZÓLÁSOK