Nagyot változik a Tesco egyik vidéki áruháza

A veszprémi után az egri Tesco is átalakult, a munkák 12 ezer négyzetmétert érintettek. A megújult üzleten belül két, nagy kiterjedésű bérüzlet kapott helyet.
K. Kiss Gergely, 2017. október 24. kedd, 15:45
Fotó: Shutterstock

Tavaly ősszel ért véget az első, felújítással egybekötött átalakítás a Tesco veszprémi hipermarketjében, most pedig Egerben, a Rákóczi úti hipermarketben végeznek munkálatokat a bérlemények kialakítása során, számolt be a változásokról a generálkivitelezéssel megbízott Grabarics Építőipari Kft. ügyvezetője.

Karacs László elmondta: a földszinti átalakítások összesen 12 ezer négyzetmétert érintettek. A jelenlegi Tesco eladótérből egy jelentős terület új, önálló bérüzletté alakult, míg a korábbi eladótér, üzletsor és kiszolgáló területek átalakításával egy szintén új, valamivel kisebb másik bérüzlet is elkészült. Azt ugyanakkor nem részletezték, hogy milyen bérlők érkeznek.

2016 szeptemberében: a veszprémi Tesco hipermarketben zajlott átfogó átalakítás: itt az áruház értékesítőtere változott meg és öltött áttekinthetőbb formát. A komplexumban október 20-án megnyílt Veszprém első Media Markt elektronikai áruháza.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK