Furcsa termék árusítását kezdte meg a Lidl az Egyesült Királyságban lévő áruházaiban – írja a The Sun. Olyan táskát árulnak, amely kívülről nézve csak egy divatos kézitáska, ám az oldalában másfél liter bor tárolására alkalmas „titkos” rekeszt alakítottak ki, amely a gyártó állítása szerint hűvösen tartja a bort, amit menet közben a fogyasztó megihat. Ehhez egy rejtett csap áll a rendelkezésére, amelyen keresztül kitölthető a bor.

Ezért az ökörségért mindössze 20 fontot (8000 forint) kell fizetni. A táska egyszínű és csíkos kivitelben is elérhető és belsejében aranyos ki zsebek vannak, amibe például mobiltelefont lehet tenni. Aki szeretne egyet ebből a pótolhatatlan árucikkből, annak tanácsos sietnie, mert csak a készlet erejéig tart a kedvező ár, amelyen minden bizonnyal elkapkodják a táskát. Az áruházlánc online nem árulja ezt a termékét.

Aki lemarad, az a PortoVino boltjaiban vigasztalódhat, ahol egy hasonló elmés táskát lehet vásárolni, amiért viszont 45 fontot kérnek. Cserébe sokféle színből lehet választani. A Lidlnél ezt követően csak egy olyan hátizsákot lehet vásárolni, amelyben szintén rejtett bortároló van. Ezen túl megtalálhatók rajta és benne a hátizsákok szokásos rakodózsebei.