Revolut kétmillió felhasználóval rendelkezik Írországban, ahol előszeretettel teszteli új termékeit. Ebből következik, hogy először ezen a piacon lesz elérhető a gépjármű-biztosítás, a Revolut Car Insurance.

gépjármű-biztosítás kedvező árazásával nyerheti meg magának az ügyfeleket – írja a fintech.hu.

A Revolut szerint 30 százalékkal is olcsóbb lehet az új biztosítás, mint a következő legjobb opció. Főleg az Axával, az Allianzzal, a 123-vel és a Liberty-vel veszi fel a kesztyűt Írországban.

MNB: A hazai ügyfelek védelmének kulcsa a Revolut Bank leánybankká válása

Az MNB a hazai ügyfelek védelmében változatlanul szorgalmazza, hogy a Revolut Bank itthoni leánybankként, magyarországi székhellyel és kellő tőkeerővel, a magyar jegybank felügyelete alá tartozó intézményként végezze tevékenységét. Bővebben>>>

Begyűjti a vezetési adatokat, személyre szabott biztosítást nyújt

A Smart Driving funkció emellett lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy vezetési stílusuk alapján fizessenek biztosítási díjat.

Ehhez be kell vezetniük egy készüléket a járművükbe, amelyen keresztül a Revolut vezetési adatokat gyűjt. A legbiztonságosabban vezető ügyfelek akár 25 százalék kedvezményt is kaphatnak.

Azon dolgoztunk, hogy nagyszerű árakat, rugalmas és személyre szabott csomagokat, valamint zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtsunk. Egy újfajta megközelítést alkalmaztunk a gépjármű-biztosítások terén, amire várjuk ügyfeleink visszajelzéseit az elkövetkező hetekben

– fogalmazott Gáti Balázs, a Revolut biztosítási igazgatója.

A Revolut eddig utazásokravásárlásokra és elmaradt eseményekre köthető biztosítások mellett egy, az insurtech berkekben népszerű házi állat-biztosítást is piacra dobott. A gépjármű-biztosítás a Smart Driving funkcióval kiegészítve ugyancsak egy bevett insurtech-újítás, egy úgynevezett telematikai megoldás. Magyarországon a Cristo kínál hasonlót.