Nem várt furcsaság az IKEA-tól

Eddig megszokott profiljától gyökeresen eltérő újdonsággal próbálkozik az IKEA.
Barabás Júlia, 2017. szeptember 4. hétfő, 15:03
Fotó: Napi.hu

Speciális szolgáltatóhelyet nyitott az IKEA Varsóban IKEA Business néven - adta hírül az onet.pl. Ebben a boltban nem bútorokat árulnak, hanem lehetővé teszik a kisvállalkozóknak, hogy kitalálják cégük irodájának berendezését. Jellemző, hogy a központ területe mindössze 450 négyzetméter, miközben a svéd bútorcég áruházai átlag 25 ezer négyzetméteresek.

A kisvállalkozókat, illetve mikrovállalkozókat ingyenes tanácsadással segítik az IKEA Business szakértői. Együtt választhatják ki a cég szükségleteinek megfelelő berendezési tárgyakat, amelyeket azután az IKEA hagyományos áruházaiban lehet megvásárolni. Házhoz szállítást vállalnak Lengyelország egész területén.

Máshol is elterjedhet

A központ érdekessége, hogy internetkapcsolattal ellátott tárgyalókat is kínál azoknak a cégvezetőknek, akik meg akarják beszélni munkatársaikkal, hogyan nézzen ki a munkahelyük. A svéd vállalat kifejezetten a lengyelek kérésére indította el új szolgáltatását Varsóban, de máris vannak megkereséseik a tapasztalatcserére más országokból.

HOZZÁSZÓLÁSOK