Súlyos vádak Trump vejével szemben - még az orosz nagykövet is megdöbbent

A The Washington Post információi szerint Donald Trump veje és főtanácsadója, Jared Kushner titkos kommunikációs csatorna kialakítását javasolta az oroszoknak - írja az MTI.
Szabó Zsuzsanna, 2017. május 27. szombat, 09:13
Fotó: AFP

Az amerikai napilap helyi idő szerint pénteken késő este jelentette meg információit, névtelenséget kérő forrásokra hivatkozva. A lap szerint Jared Kushner még decemberben, a Washingtonban akkreditált orosz nagykövettel, Szergej Kiszljakkal folytatott többszöri megbeszélésein javasolta, hogy létesítsenek titkos kommunikációs csatornát Donald Tump megválasztott elnök közvetlen munkatársai és Moszkva között.

A javaslat állítólag december első napjaiban hangzott el a New York-i Trump-toronyban, ahol Kiszljak nagykövet látogatást tett. A beszélgetéseket állítólag az amerikai hírszerzés lehallgatta, és a lap szerint kiderült, hogy az orosz diplomatát megdöbbentette a javaslat.

A The Washington Post szerint a decemberi megbeszéléseken jelen volt Michael Flynn, Trump későbbi, majd három hét után lemondásra kényszerített nemzetbiztonsági főtanácsadója is, aki ellen a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) és kongresszusi bizottságok is vizsgálatot folytatnak.

A Fehér Ház eddig nem kommentálta a The Washington Post írását, amely egy nappal azután jelent meg, hogy nyilvánosságra hozták: az FBI Jared Kushnert is meghallgatja annak a vizsgálatnak a részeként, amely tisztázná, hogy a tavalyi elnökválasztási folyamatba beavatkoztak-e az oroszok.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

MLB2017, 2017.06.11 21:15

@pastorius: "W.P. a világ egyik legtekintélyesebb lapja"
Kinek tekintélyes, főpropagandista?
nektek szélsőlibsiknek esetleg. Ugyanolyan hazug hírforrás, mint a cnn meg a többi kamuhírgyártó.

Arről a WP-ról beszélsz ami bankárelit propagandalapja?

"Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Timesnak, a Time Magazinnak és más nagyszerű kiadványoknak, amelyek igazgatói részt vettek találkozóinkon, és tiszteletben tartották titoktartási fogadalmukat, majdnem negyven éven át.
Lehetetlen lett volna számunkra terveink kibontakoztatása a világ számára, ha ki lettünk volna téve a nyilvánosság reflektorfényének ezen évek alatt.
De a világ most tapasztaltabb és jobban felkészült, hogy meneteljen a Világkormány felé. Az értelmiségi elit és a világbankárok nemzetek feletti legfelsőbb hatalma biztosan többre becsülhető, mint a nemzeti önrendelkezés, amit az elmúlt évszázadok során gyakoroltunk."
(d.rockefeller 1991 június)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

pastorius, 2017.06.11 20:50

@kman: :DDD
bezzeg a magyar idők nem csicska...hehe....mivel az is mészárosohoz került mára, már nem gond, ha orbán akár maga ír bele
ugyan a W.P. a világ egyik legtekintélyesebb lapja..nem beszélve arról, hogy nagyot nőtt az előfizetők száma, miután trumpit beiktatták, mert azóta több újságban elég sok hülyeség jelent meg
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kman, 2017.06.11 15:15

Szánalmas és már szar szagú ez az erőlködés a sorosista csicska médiában.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html