Trump beszólt Merkelnek

Nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, amilyen helyzetbe Európa került a bevándorlók miatt" - írta hétfőn Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök, aki szerint "a német nép a vezetői ellen fordult.
Domokos László, 2018. június 18. hétfő, 17:19
Fotó: AFP

Üzenetében az amerikai elnök úgy vélekedett, hogy a migránskérdés "megrázkódtatja a már amúgy is erőtlen berlini koalíciót".

Németországban növekszik a bűnözés. Nagy hibát követtek el mindenütt Európában azzal, hogy emberek millióit engedték be, akik erőteljesen és erőszakosan megváltoztatják kultúrájukat - írta Donald Trump.

Az elnök, többes számban fogalmazva, hozzátette: "nem akarjuk", hogy ami a bevándorlás miatt Európában történik, "megtörténjék nálunk is".

Az elnök nem először bírálja egyes európai országok menekültpolitikáját, már a 2016-os elnökválasztási kampánya során is többször ostorozta ezt. Trump többször is bírálta Angela Merkel kancellár menekültpolitikáját - írta az MTI.

Képünk forrása: AFP Photo/Jim WATSON

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

csaba7272, 2018.06.18 20:05

Trump üzletember. Nagyon jól tudja, hogy üzletben, és más nagy dolgokban csak határozott fellépéssel lehet valamit elérni. Jól látja Merkel időhúzó, muzibecsalogató politikáját. Ki kell vágni már Merkelt, mint a papírkutyát!
MERKEL MUSS WEG!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html