Durván olcsó repjegyek jöhetnek az USA-ba

A Norwegian nevű fapados légitársaság nagyon alacsony áron tervez járatokat indítani Nagy Britannia egyes reptereiről New Yorkba. A jegyek annyira olcsók, hogy még a Budapestről is megéri tervezni vele - írja az Index.hu a Guardian alapján.
Napi.hu, 2016. december 29. csütörtök, 15:11
Fotó: Napi.hu

A társaság a legalacsonyabb árat 56 fontra lőtte be, ami alig húszezer forint. A Norwegian illetékesei azt nyilatkozták, úgy tudják ilyen jó áron kihozni az utakat, hogy új, üzemanyag-takarékos gépeket használnak, és New York kisebb, kevésbé felszerelt és messzebb fekvő repülőtereire szállítják az utasokat, vagyis a két legjelentősebb költségtételt vágják vissza. A pontos kalkulációk és a tárgyalások még nem zajlanak, a részletekkel az ígéret szerint jövő év elején jelentkezik a társaság - írja a lap.

A Norwegian már ma is repül az amerikai nagyváros John F. Kennedy repterére a londoni Gatwickről 149 fontos áron (és más USA-beli városokba is 135 fontért), ha sikerül a tervük, akkor ezt az összeget majdnem harmadára fogják csökkenteni a költségtakarékos megoldásokkal.

HOZZÁSZÓLÁSOK