Kiderült, miért lassítja telefonjait az Apple

Lelassul iPhone-ok miatt perlik a gyártót a telefonok tulajdonosai. A két Los Angeles-i férfi csoportos pert indított az Apple ellen, így a majdani döntés minden, iPhone 8-asnál régebbi modellel rendelkező amerikai lakosra érvényes lenne - írta az Index.
Szepesi Anita, 2017. december 23. szombat, 07:20
Fotó: Napi.hu

Csoportos pert indított két két Los Angeles-i férfi az iPhone-t gyártó Apple ellen, miután észrevették, hogy az új modellek piacra lépése után a gyártó szándékosan lelassította a régebbi készülékeket - olvasható a portál cikkében.

A cikk szerint az Apple azzal indokolta a iOS 10.2.1. verzióban kiadott  lassítást okozó frissítést, hogy az megakadályozza, hogy az elhasználódott, vagy a hidegben nem tökéletesen működő akkumulátor miatt a készülék váratlanul leálljon.

Az akkumulátor állapotát azonban nem jelzi  a készülék, így a lassulás miatt sokan telefoncserére gondolnak - figyelmeztetnek a módszert kifogásolók.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kopacsijanos, 2017.12.23 12:09

A rablók is ezzel védekeznek én az Ö érdekében raboltam ki ne tudja pénzét elkölteni!Nem bírom amikor valaki meglop és még hülyének is néznek! nem tudom ki szereti ezt!!biztossan az telefongyártó szereti ha meglopják! meg még hülyének is nézik és röhögnek rajta! Nagyon kíváncsi vagyok a bíróság mit fog ítélni mert ebben a rohadt liberális világban azt sem lehet tudni egy gyilkost nem e tüntette ki a bíróság!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html