Visszatér az Aldi sztárja

Közkedvelt szereplővel készül az Aldi a karácsonyra: Kevin, a sárgarépa évek óta feltűnik a brit Aldi ünnepi reklámfilmjeiben. A figura ráadásul olyan népszerű, hogy a róla mintázott termékekből tavaly vásárlási korlátozásokat kellett bevezetni.
Csernátony Csaba, 2020. november 5. csütörtök, 06:20
Fotó: Youtube/AldiUK

Kevin, a sárgarépa-figura évek óta a brit Aldi karácsonyi kampányának a szupersztárja, 2016 óta szerepel ezekben.

Top Gun újratöltve

A figurával ellátott termékek nagyon népszerűek, tavaly karácsonykor például korlátozást kellett bevezetni a boltokban, fejenként maximum két darab plüssfigurát lehetett vásárolni.

Idén karácsonykor pedig ismét visszatér Kevin, a reklámfilmet ráadásul a Top Gun film inspirálta - írja a brit Grocer kiskereskedelmi szaklap.

A reklámfilmben Kevin egy MiG-vadászgép helyett a Mikulásról és a szánjáról készít egy fotók, utána pedig katapultál és eltűnik, így kérdés, hogy hazaér-e karácsonyra.

Jótékony célra mentek a plüssrépák

Kevin egyébként a koronavírus elleni harcot is segítette: tavasszal jótékony céllal került árverésre az orvosnak és ápolónak öltöztetett, limitált kiadású 400 darab plüss figura.

A játékokkal a boltlánc a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) dolgozói és a vírus elleni védekezésben résztvevők előtt tiszteleg.

HOZZÁSZÓLÁSOK