Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

"Az új kártyarendszernek köszönhetően mostantól szélesebb körű és innovatívabb kártyaszolgáltatások válnak elérhetővé. Gyorsabbá és könnyebbé teszik például az új kártya konstrukciók kialakítását, valamint a hűségprogramok bevezetését" − idézi a portál Fatér Gyulát, a Budapest Bank lakossági üzletágvezetőjét.

Október 24-én, szerdán 21 órától október 29-én hétfő reggel 6 óráig tart majd az új rendszer bevezetése. A gördülékeny átállás érdekében a Budapest Bank október 25-én csütörtökön, valamint 26-án pénteken pénzforgalmi, könyvelési és pénztári bankszünnapot tart.

Az átállás ideje alatt a bankkártyák a megszokott módon használhatók lesznek fizetésre és ATM-es készpénzfelvételre,
azonban október 27-én, szombat délután előfordulhatnak rövid ideig tartó, átmeneti kiesések.

A pénzintézet elektronikus csatornái (Budapest Internetbank, Budapest Mobil Internetbank, Budapest Mobilbank, Business Terminal) az átállás alatt végig nem lesznek elérhetőek, továbbá nem lehet majd például átutalást indítani és fogadni, bankkártyával kapcsolatos ügyintézésre pedig csak a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül lesz lehetőség.

Október 24. szerda 21 órától október 29. hétfő reggel 6 óráig egyáltalán nem fog működni a Budapest Internetbank szolgáltatás, a Budapest Mobil Internetbank mobilapplikáció, a Budapest Mobilbank SMS szolgáltatás és a vállalkozások által használt Business Terminál szolgáltatás.

A bank telefonos ügyfélszolgálata  elérhető lesz, de korlátozott szolgáltatásokkal áll majd az ügyfelek rendelkezésére október 24. szerda 21 órától október 29. hétfő reggel 6 óráig.