Változás jön a Gmailben

Sokak életét megkönnyítő funkciót kap a Google emailes szolgáltatása: mostantól kezdve leveleket is lehet csatolni a levelekhez.
Szabó Dániel, 2019. december 11. szerda, 11:16
Fotó: Getty Images

Immáron nem kell több tucat különböző levelet egyesével továbbítania a felhasználóknak, hanem az új funkció révén elég a tovvábküldendő leveleket behúzni egy új üzenetbe, és letöltés vagy másolás nélkül máris csatolhatók egyben az emailek - derül ki a PC World ismertetéséből, amely szerint fokozatosan férhetnek majd a szolgáltatáshoz a felhasználók a következő 40 napban.

A platform .eml fájlként mellékeli a leveleket, amelyek új ablakokban nyílnak meg.

A Google folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait, legutóbb a Mapset (magyarul Térképek) értelmezték újra. Lényegében egy felhasználói értékeléseken alapuló mini közösségi portált kapott, amitől influencer-kedvenc lehet.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Mekelekke, 2019.12.12 17:20

Az lenne igazán hasznos fejlesztés, ha bizalmas személyes adatok (pl telefonszám) kikényszerítése nélkül is lehetne gmail fiókot regisztrálni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html