Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kérelmet a VanEck Associates Corp. és a SolisX Partners Inc. közösen nyújtotta be, a SEC azonban további információkat kért be a tervezett vállalkozással kapcsolatban.

A SEC közleménye szerint "a halasztás nem jelenti azt, hogy a szervezet bármilyen következtetésre jutott." A SEC a kérelemmel legközelebb augusztus 19-én foglalkozik, és még egy lehetősége van elhalasztani a döntést október 18-áig.

A SEC egyelőre egyetlen bitcoin alapú ETF-et sem engedélyezett az Egyesült Államokban.

A luxembourgi székhelyű Bitstamp kriptodeviza kereskedelmi platformon a bitcoint 7920 dolláron jegyezték szerdán, 10 óra körül. A tavalyi évet 3870 dolláron zárta a bitcoin, ami 2017 decemberében rekordszinten, 19 666 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!