Putyin erősítette a forintot

Az euró jegyzése délután 305 alatt is járt.
Napi.hu, 2014. május 7. szerda, 19:21
Fotó: Reuters

A forint is kedvezően reagált Vlagyimir Putyin orosz államfő szavaira, amelyek arra utaltak, hogy az ukrán-orosz válság rendezése elmozdulhat a diplomatikus megoldás irányába.

Kora este az euró egysége 304,86 forintnál járt, szemben a délelőtti, 307 fölé is benéző árfolyammal. A dollár kurzusa 219 környékére, a svájci franké 250 forint közelébe süllyedt. A lengyel zloty szintén erősödött az euróhoz képest, az árfolyam 4,19 alá került, miközben a cseh korona nem mutatott ilyen egyértelmű trendet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK