Ráfutásos baleset történt az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Kistelek közelében. A 137-es km-nél forgalomkorlátozásra készüljenek az arra közlekedők!

Két személyautó karambolozott Sásdon, a 66-os főúton. A 26-os km-nél a fél útpályát lezárták.

Közmű építési munkákat végeznek

  • Solymárról a Hűvösvölgyre vezető út fővárosi szakaszán, ahol félpályás korlátozást vezettek be. Emiatt a reggeli csúcsban torlódásra kell számítani, már Solymáron araszolnak a járművek.
  • Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar-szlovák határszakaszon, a 14-es főúton a Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!

Az országos közúthálózaton, napközben sokfelé dolgoznak folyamatosan az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál, fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá, figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!

A BKK hírei között nincs balesetről szóló, így a fővárosban a reggeli torlódás az összegyűlt autók és egy-egy helyi útépítés miatt alakulhat ki.

Szivárványszínű paca lett Budapest térképe

Ingyenesen parkolni szinte képtelenség manapság a főváros közigazgatási határain belül, ezért a díjfizetés nélkül igénybe vehető területekre egyre több leparkolt autó jut, próbára téve az ott lakók türelmét. Az ördögi kör pedig tovább rajzolódik: az ingyenes területek önkormányzatai a fizetős övezetek kiterjesztését fontolgatják. Bővebben >>>