Palocsay Géza, aki 2014 júliusa óta vezette Jófogást és Használtautó.hu-t is tulajdonló Adevinta Hungary-t, idén januárban úgy döntött, hogy új szakmai kihívások elé néz. Azzal indokolta távozásást, hogy új kihívásokat keres - közölte a cég.

A Palocsy Gézával készült Podcast adásunkat itt nézheti meg.

Artsiom Rabtsevich, aki 2017 decembere óta vezette a Kufar e-kereskedelmi oldalt, 2022. február 15-én lépett az Adevinta Hungary CEO pozíciójába, egy stabil, további növekedési és fejlődési lehetőségeket tartogató vállalatot átvéve.

Az Adevinta Csoport 15 országban közel 7500 alkalmazottat foglalkoztató nemzetközi vállalat, és az eBay Classifieds Group felvásárlását követően egyben a világ legnagyobb apróhirdetési oldalait tömörítő szereplője. A kibővült cégcsoport 40 különböző digitális felületét havonta csaknem 3 milliárd látogató keresi fel.

Hazai vállalata az Adevinta Hungary, amely két piacvezető márkával, a Jófogás és a Használtautó.hu brandekkel, illetve 2010-től az Autónavigátor.hu online autós magazinnal van jelen a hazai e-kereskedelmi piacon.