Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A 2019. szeptember 23. és október 20. között zajló verseny kiírásában a Vodafone arra ösztönzi a pályázókat, hogy a Vodafone Future Changers weboldalán nyújtsák be az ötletüket ismertető írásos összefoglalót vagy videót.

A 10 legjobb ötletből összeállított listát egy szakmai zsűri tekinti át, a nyertes pedig lehetőséget kap arra, hogy az Imperial College Londonnal együttműködésben megvalósítsa ötletét, és 5000 font értékű pénzjutalomban is részesül. A nyertes részt vehet az Imperial College London három hónapos Techcelerate vagy Advanced Hackspace elnevezésű programjában, attól függően, hogy melyik bizonyul hasznosabbnak az ötlet megvalósítása szempontjából. A Vodafone Magyarország ezen felül mentort biztosít a nyertes ötlet sikeres megvalósításának támogatásához.

A Vodafone célja a Future Changers versennyel, hogy megtalálják és támogassák azokat a digitális úttörőket, akiknek az ötletében technológia és a környezet megóvása ötvöződik - mondta Tóth Zsuzsanna, a Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese.