Ratatics Péter a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett közgazdászként 2006-ban. A Mol-csoporthoz, 2007-ben csatlakozott, mindezidáig számos vezetői pozíciót töltött be, többek között a csoportszintű társasági támogatás igazgatói szerepet, mely során felelős volt a csoportszintű beszerzés, hr és társasági kommunikáció működéséért - olvasható a vállalati közleményében.

A szakember 2011-től tagja az INA igazgatóságának, 2012-től az FGSZ Zrt. felügyelőbizottságának elnökhelyettese. A szakember 2016-tól a csoport fogyasztói szolgáltatások operatív igazgatójaként folytatta pályafutását.

Ratatics Pétert 2018. február 15-től a fogyasztói szolgáltatások ügyvezető igazgatójává nevezték ki, és ezzel egy időben az ügyvezető testület tagjává vált. Vezetése alatt a korábbi kiskereskedelmi részlegből kialakított fogyasztói szolgáltatások üzletág kiemelkedő eredményeket produkált, a Fresh Corner hálózat immár több mint 500 egységből áll, 2018 januárjában pedig elindult a Mol Limo, a cég közösségi autómegosztó szolgáltatása is.

A szakember Fasimon Sándort váltja a Mol Magyarország élén, aki július 1-jétől veszi át az INA Igazgatóságának elnöki posztját. Fasimon Sándor 2013 óta felelt a magyarországi működésért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!