Új vezető a Mol Magyarország élén

A társaság Ratatics Pétert nevezte ki a Mol teljes magyarországi operatív működéséért felelős ügyvezető igazgatójának (Chief Operating Officer) 2018. július 1-től. A Mol Magyarország vezetőjeként Ratatics Péter fogja felügyelni a cég romániai, szerbiai és szlovéniai tevékenységét is. A szakember emellett továbbra is ellátja a csoportnál betöltött fogyasztói szolgáltatások ügyvezető igazgatói pozícióval járó feladatait.
K. Kiss Gergely, 2018. június 7. csütörtök, 14:33
Fotó: Napi.hu

Ratatics Péter a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett közgazdászként 2006-ban. A Mol-csoporthoz, 2007-ben csatlakozott, mindezidáig számos vezetői pozíciót töltött be, többek között a csoportszintű társasági támogatás igazgatói szerepet, mely során felelős volt a csoportszintű beszerzés, hr és társasági kommunikáció működéséért - olvasható a vállalati közleményében.

A szakember 2011-től tagja az INA igazgatóságának, 2012-től az FGSZ Zrt. felügyelőbizottságának elnökhelyettese. A szakember 2016-tól a csoport fogyasztói szolgáltatások operatív igazgatójaként folytatta pályafutását.

Ratatics Pétert 2018. február 15-től a fogyasztói szolgáltatások ügyvezető igazgatójává nevezték ki, és ezzel egy időben az ügyvezető testület tagjává vált. Vezetése alatt a korábbi kiskereskedelmi részlegből kialakított fogyasztói szolgáltatások üzletág kiemelkedő eredményeket produkált, a Fresh Corner hálózat immár több mint 500 egységből áll, 2018 januárjában pedig elindult a Mol Limo, a cég közösségi autómegosztó szolgáltatása is.

A szakember Fasimon Sándort váltja a Mol Magyarország élén, aki július 1-jétől veszi át az INA Igazgatóságának elnöki posztját. Fasimon Sándor 2013 óta felelt a magyarországi működésért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Luftschutzbunker_Zwei, 2018.06.07 19:50

Mindig jókat derülök ennek az olajcégnek csúfolt gittegyletnek a lépésein. A tőlünk kisebb Hollandiának Shell-je van, na az olajcég. Mellesleg a MOL-nak is lett volna erre esélye, csakhát a szakemberek leléptek, sz...ból meg nem lehet várat építeni...

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html