Hatalmas bővítés indul az egyik nagy budapesti plázánál

Régiós életmódközponttá akar válni a megújuló dél-budai Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont. A beruházás után a bérbe adható területek aránya közel 60 százalékkal lesz nagyobb, egy új park is létre jön - írja a magyarepitok.hu.
K. Kiss Gergely, 2018. november 16. péntek, 10:58
Fotó: CPI Property Group

Az ingatlanbefektetésekkel foglalkozó CPI Property Group nyilvánosságra hozta legújabb terveit és projektjeit a cannes-i Fesztivál Palotában rendezett MAPIC nemzetközi ingatlankiállításon. Ennek során a Budapest XXII. kerületében (Nagytétény) található Campona májusban bejelentett átalakítási terveiről is újra szó esett - adta hírül a portál.

Az átépítés után a bérbe adható területek aránya közel 60 százalékkal lesz nagyobb, 41 ezer négyzetméterről 70 ezer négyzetméterre fog emelkedni. A terület majdnem 30 százaléka szabadidős tevékenységeknek ad majd otthont, és 15 százalékát éttermek, gasztronómiai egységek foglalhatják majd el. A fennmaradó 55 százalék ad majd helyet kereskedelmi tevékenységnek.


Campona- látványterv (Kép forrása: CPI Property Group)

Az átépítési tervek között szerepel a Campona új gasztronómiai része felett egy panoráma tetőterasz és egy 30 ezer négyzetméteres park kialakítása is.

"Komoly energiát fektettünk abba, hogy megértsük a vásárlók és a központ látogatóinak változó igényeit és vágyait" - idézte a cég közleménye Renata Kodadovát, a Campona kereskedelmi vagyongazdálkodási részlegének vezetőjét. Úgy fogalmaznak: a megújuló budapesti Campona lesz Magyarország első régiós életmódközpontja.

A dél-budai plázát egyébként 1999-ben adták át.

HOZZÁSZÓLÁSOK