DIGIMobil meglévő hálózatára június 1-jétől nem lehet csatlakozni, amiről májusban emlékeztető üzeneteket kapnak az ügyfelek – tájékoztatta a szolgáltató az előfizetőit.

Nagyot bukhat, ha nem jól választ mobil előfizetést

A Napi.hu összegyűjtötte a nagy hazai mobil-szolgáltatók árait. Mutatjuk, hogy mi mindenre érdemes odafigyelni, mielőtt előfizetünk. Bővebben>>>

Milyen változtatásokra számíthatnak a digisek?

  • Az ügyfelek telefonszáma nem változik, SIM kártya cserére sem lesz szükség.
  • Továbbra is a DIGI marad a mobilszolgáltató, az ügyeket is a DIGI ügyfélkezelési pontjain lehet intézni.
  • A 2023. június 1-től életbe lépő mobilhálózat váltás a DIGIMobil díjcsomagok forgalmi díjait, valamint a díjcsomagban foglalt lebeszélhető perceket és adatkeretet nem érintik, ugyanazon perc- és sms díjakkal használhatják tovább előfizetésüket az ügyfelek 2023. december 31-ig.
  • A külföldön indított hívások (roaming) feltételei nem változnak, továbbra is a DIGIMobil korábbi roaming feltételei és díjai érvényesek. A havidíjak a 2022. novemberében bejelentett, és 2023. május 1-jén életbe lépő inflációkövető díjkorrekciót követően nem változnak.
  • A VoWifi, azaz hanghívás WiFi hálózaton keresztül szolgáltatás megszűnik, a VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad.

2023. április 13-át követően új DIGIMobil előfizetést nem értékesítenek, a kibővített szolgáltatások és az országos lefedettséggel rendelkező szolgáltatókhoz képest kedvezményes tarifák csak a meglévő ügyfelek számára biztosítottak

– figyelmeztettek.

A DIGIMobil csomagok közötti váltásra a továbbiakban nincs lehetőség.

A távközlésen spórolnak a magyar vállalkozások

Változik az üzleti távközlési piac, a cégek évről évre kevesebbet költenek távközlési szolgáltatásokra. Bővebben>>>