Támadásba lendült az Aldi - itt nyílnak újabb üzletek

Tovább bővül az Aldi magyarországi hálózata: az áruházlánc országszerte öt új üzletet nyit, és ezáltal mintegy 100 új munkahelyet teremt. Emellett a társaság újabb naperőművet helyez üzembe.
K. Kiss Gergely, 2018. október 4. csütörtök, 09:30
Fotó: Reuters

Öt új üzlettel bővül az Aldi hálózata Magyarországon: augusztus 30-án már megnyitotta kapuit az áruházlánc második egysége Szolnokon, a Széchenyi István körút 139. szám alatt. Szeptember 6-án pedig két új egységgel bővült a hazai hálózat: Kaposváron, a Petőfi utca 56. szám alatt és Veszprémben, a Budapest út 20-28. szám alatti Veszprém Plázában nyílt egy-egy új áruház - olvasható a társaság közleményében.

Szeptember 27-én Enyingen nyílt meg a következő Aldi, közvetlenül a 64-es főút mellett, amely a Balatonnál nyaralókat célozza meg. Az 137. magyarországi Aldi üzlet pedig hamarosan Üllőn, a 4-es főút mellett nyitja meg kapuit.

Üzemben a második naperőmű

Immár a második magyarországi üzleténél állított használatba háztartási naperőművet az áruházlánc. A soproni üzlet után már a budaörsi Aldi-áruház tetején is villamos energiát termel az 50 kWp teljesítményű napelemes rendszer. A fotovoltaikus erőmű által megtermelt villamos energiát az Aldi a budaörsi üzlet saját energiafelhasználásának csökkentésére fordítja.

HOZZÁSZÓLÁSOK